Nieuws

Valtra gaat smalspoortrekkers verkopen

Het basismodel van de F-serie is circa 1,5 meter breed, en de smalle uitvoering is 1,3 meter breed. De draaicirkel is ongeveer 3,6 meter. De machine wordt standaard geleverd met verwarming en airconditioning.
Valtra

Het basismodel van de F-serie is circa 1,5 meter breed, en de smalle uitvoering is 1,3 meter breed. De draaicirkel is ongeveer 3,6 meter. De machine wordt standaard geleverd met verwarming en airconditioning. Het bredere model is ook verkrijgbaar met open cabine en rolbeugel (ROPS).

De krachtbron is een FPT-motor, 3.4 liter, viercilinder. Er zijn 2 motortoerentalgeheugenstanden. De F-serie is naar keuze uitgerust met een mechanische 24V-24R versnellingsbak of een 24V-12R powershift transmissie. De machine is vanaf 2020 leverbaar.
 Het Finse trekkermerk Valtra komt met smalspoortrekkers op de markt. De zogeheten F-serie bestaat uit vier modellen met een vermogen van 75 tot en met 105 pk, die 320 tot 405 Nm koppel leveren. De machines zijn bedoeld voor de fruitteelt en tuinbouw. De smalspoormachines worden gebouwd in Italië, door Carraro Agritalia.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend