Info

Bobcat komt met een serie compacte tractoren

Bobcat introduceert een serie compacte tractoren voor de agrarische sector, de groenvoorziening en grondwerk. De leverancier lanceert dit gamma na de eerdere, succesvolle introductie in Noord-Amerika.

Bobcat biedt 3 platforms voor de compacte tractoren – de series 1000, 2000 en 4000 – met 9 modellen van 25 tot 58 pk. De eerste leveringen aan de dealers in de Benelux zijn gepland vanaf maart.

Varianten en opties

Elk van de 9 modellen varieert in vermogen. Bij elk model is er keuze uit verschillende fabrieksopties, zoals cabine, voorlader, mechanische of hydrostatische transmissie, verschillende types banden en voorspatborden. Voorts kunnen de tractoren geleverd worden met een frontheffer, middenmaaiers en met alles wat in de achter- of fronthef gemonteerd kan worden.

De tractoren zijn leverbaar met airconditioning (voor de modellen met cabine), verende stoel, verstelbaar stuur, verbonden pedaal en een intuïtieve, ergonomische bediening.

Deze compacte tractoren kunnen worden uitgerust met aansluitingen en vermogensafname-eenheden (power take-off – PTO) vooraan, in het midden en aan de achterkant. Tot de functies behoren onder meer een onafhankelijke PTO, auto-PTO, PTO Cruise, HST Cruise of Draft-bediening voor optimale productiviteit en bedrijfstijd.

Het Bob-Tach-systeem zit standaard op alle machines met de front-end laderoptie, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen wisselen tussen verschillende aanbouwdelen.

Vierwielaandrijving

Elke compacte Bobcat-tractor heeft vierwielaandrijving. De tractoren bieden een hoog vermogen en tractie, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Bobcat levert een uitgebreide lijn aanbouwdelen en verzorgt de homologatie, certificatie en goedkeuring voor het hele gamma.

Het onderhoud is volgens Bobcat kinderspel, dankzij de eendelige motorkap en duidelijke richtlijnen voor het onderhoud. Elke tractor heeft een garantieperiode van 24 maanden/2.000 uur.

FVDL

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend