Info

ASA-Lift volledig in handen van Grimme

Grimme heeft de Deense specialist voor groentetechniek ASA-Lift volledig overgenomen. In 2013 verwierf de Grimme-groep reeds 70% van de aandelen van de in 1936 opgerichte onderneming uit Sorö in de buurt van Kopenhagen.

Groenteteelt

“Met ASA-Lift en Grimme hebben we 2 sterke merken die voldoen aan de hoge eisen in de groenteteelt. We zullen dit segment met maximale kracht blijven ontwikkelen om marktleider te worden op het gebied van innovaties, kwaliteit, capaciteit, productvriendelijke behandeling en economische efficiëntie”, zegt Christoph Grimme, algemeen directeur van de Grimme Landmaschinenfabrik, in een persmededeling.

Doorontwikkeling

In de afgelopen 7 jaar is de samenwerking in positieve zin doorontwikkeld. Gedurende deze tijd groeide het personeelsbestand van 70 naar meer dan 130 werknemers. Uitgebreide investeringen in gebouwen, ontwikkeling, productie en verkoop van klantspecifieke machines zijn een garantie voor verdere groei. Grimme en ASA-Lift bieden met meer dan 30 productgroepen een omvangrijk productprogramma ter wereld aan voor uien, wortelen, rode bieten, bieslook, pastinaken, venkel, selderij, etc.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend