Info

Vernieuwde EasyCut B 950 Collect bij Krone

Krone presenteert een vernieuwing op zijn EasyCut B 950 Collect-tripelmaaier, namelijk de Isobus- comfortbediening.

Vlindermaaier

De Isobus-comfortbediening verhoogt zowel het gebruikerscomfort als de toepassingsmogelijkheden. Inclusief frontmaaier heeft de EasyCut B 950 Collect een werkbreedte van 9,45 m. Deze beschikt niet over een kneuzer, maar wel over dwarsafvoervijzels voor zwadafleg en verwerkt grote gewashoeveelheden goed.

Standaard is de EasyCut B 950 Collect nu, net als alle EasyCut-maaiers, met een extra geharde glijslof uitgerust, die de grasmat beschermt. Een extra hendel in de rijrichting links aan de beveiligingsinrichting van de maaier zorgt voor meer plaats bij het snel aan- en afkoppelen van de machine.

Isobus-comfortbediening

Voor een intuïtieve bediening van de maaicombinatie wordt, naast de elektrische voorschakelbox, nu ook de optioneel verkrijgbare Isobus-comfortbediening aangeboden. Daarvoor kunnen de terminals DS 500, CCI 800 en CCI 1200 en zowel de Isobus-terminal van de trekker zelf gebruikt worden. De gebruiker beschikt over een aanraakkleurenscherm, waarop alle belangrijke functies te zien zijn die intuïtief bediend kunnen worden. Indien gewenst kunnen de terminals aangevuld worden met de nieuwe CCI A3 AUX-Joystick, waardoor veelgebruikte functies nog handiger kunnen worden gebruikt.

Tim Decoster
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend