Info

Succesvolle opendeurdagen bij Steyr

Steyr@Home 2022, de eerste opendeurdagen bij de Steyr-tractorfabriek in het Oostenrijkse St. Valentin, sinds 2013, trok ruim tienduizend bezoekers. Ze konden een bezoek brengen aan de productiefaciliteiten. Maar zagen ook een enorme tentoonstelling oldtimer-tractoren en kregen een blik op de ontwikkelingen voor de toekomst.

Hybrid Drivetrain Konzept

Er was ook veel interesse in de tentoongestelde toekomstige ontwikkelingen, zoals voor het Hybrid Drivetrain Konzept. De focus op nieuwe ideeën voor de aandrijflijn komt voort uit de onthulling van de Steyr Konzept-tractor op Agritechnica in 2019 en bouwt verder op de voordelen van een elektrische aandrijving. Ondertussen trok een tentoonstelling van STEYR-tractoren van de jaren ‘40 tot de jaren ‘90 veel publiek, en blikten veel bezoekers terug op de machines waar ze vroeger in reden.

Investeringen in St. Valentin

 “De rondleidingen door de fabriek boden een kans om de investeringen te tonen die we in de technologie voor de precisieproductie bij St. Valentin hebben gedaan, ter ondersteuning van de vaardigheden van de medewerkers in de productie en levering van tractoren met hoge kwaliteit”, aldus Peter Friis, Steyr Head of Commercial Operations in Europa.

Steyr
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend