Info

CNH Industrial sluit overeenkomst met Monarch Tractor

CNH Industrial kondigt aan dat het een exclusieve, meerjarige licentieovereenkomst voor elektrificatie-technologieën heeft gesloten met Monarch Tractor.

Autonome tractoren

Monarch Tractor is een in de Verenigde Staten, gevestigd AgTech-bedrijf dat gespecialiseerd is in volledig elektrische autonome tractoren.

De licentieovereenkomst voorziet in de lancering van een modulair elektrificatieplatform dat zich richt op tractoren met een laag vermogen. Deze zullen in de komende jaren worden ontwikkeld voor meerdere productfamilies.

Elektrificatie

Elektrificatie en machine-automatisering zijn belangrijke pijlers van CNH Industrial zijn strategie om een nog sterkere technologieleider in de landbouw te worden.

Dit partnerschap stelt CNH Industrial in staat zijn interne elektrificatiecapaciteit te verbeteren en nieuwe geëlektrificeerde platforms sneller te ontwikkelen en te implementeren.

Monarch Tractor zal op zijn beurt kunnen profiteren van de diepgaande sectorexpertise van CNH Industrial op het gebied van producten, merken, distributie en sterke toeleveringsketens.

Tim Decoster
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend