Info

Sima uitgesteld tot november 2022

De organisatoren van de Franse landbouwbeurs ‘Sima’ stellen de komende editie uit tot in november 2022. De redenen hierachter zijn nogal logisch. Vooreerst kampen de organisatoren met de gevolgen van de Covid-19 pandemie, met de huidige economische context en de ‘onzekerheid’.

Februari 2021

De Sima beurs werd eerst voorzien voor februari 2021. Talrijke toonaangevende en trouwe exposanten gaven aan hiervoor op post te zijn. Echter is de beursorganisatie van mening dat ze maar moeilijk gezien de geldende sanitaire voorwaarden een beursverloop in alle veiligheid kunnen garanderen. De organisatie wijst hier op het internationale karakter van de bezoekers en de exposanten. “Absolute veiligheid”, valt hen moeilijk te garanderen, klinkt het. De huidige context met heel wat onzekerheden en beperkende maatregelen voor het organiseren van beurzen maakt dat het haast onmogelijk is om een komende editie die binnen minder dan 6 maanden zou doorgaan te organiseren.

Uitstel onvermijdelijk

De Sima beursorganisatie consulteerde een heel groot deel van haar potentiële exposanten alvorens ze de beslissing namen om de beurs uit te stellen. Dit scenario werd haast onvermijdelijk. Deze beslissing biedt de mogelijkheid om de komende editie nog beter voor te bereiden en om innovaties binnen de landbouwsector beter naar voren te brengen.

De volgende Sima landbouwbeurs zou doorgaan van zondag 6 tot donderdag 10 november 2022.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend