Info

Joskin Polska breidt uit

Op zijn vestiging in Polen is Joskin in maart van dit jaar gestart met een belangrijke nieuwe ontwikkeling voor het bedrijf. Namelijk met de bouw van een nieuwe opslaghal die een vloeroppervlakte heeft van meer dan 12.000 m² en een volume van bijna 100.000 m³.

Met het nieuwe gebouw zal de totale oppervlakte van de vestiging van Joskin Polska 73.000 m² bereiken. Deze vestiging bevat verschillende laslijnen, een galvanisatie-eenheid, halfautomatische verflijnen, assemblagelijnen voor een aantal van de Joskin producten (mengmesttanks, stalmeststrooiers, driezijdige kipwagens, balenwagens en diepladers, verspreidingswerktuigen, silagewagens en veewagens), evenals een showroom. Meer dan 350 mensen werken daar dagelijks.

Toekomstgericht

Het doel van dit gebouw is om de bestaande opslagcapaciteit te vergroten, maar ook om wijzigingen aan te brengen in de huidige organisatie van de vestiging. Met name het magazijn met hoge rekken van de montagewerkplaats, dat zich momenteel in de bestaande gebouwen bevindt, zal daarheen worden verplaatst.

Optimaliseren voor productiviteitsverhoging

Deze verhuizingen zullen het interne vervoer optimaliseren, de werkorganisatie verbeteren en de halfafgewerkte producten in één zone centraliseren. In totaal zullen daar ongeveer 40 mensen werken. De hal is ideaal gelegen tussen de assemblageruimten en de galvanisatie-eenheid van Joskin, zodat deze snel en efficiënt kan worden bevoorraad.

Meer assemblageruimte

Met de uitbreiding van de vestiging van Joskin Polska komt er ruimte vrij in de bestaande gebouwen. De assemblagelijnen zullen dus worden uitgebreid en zullen plaats bieden aan nieuwe operatoren om de algemene productiviteit van de Groep Joskin te verhogen.

Joskin
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend