Info

CNHi gaat samenwerking aan met Tobroco-Giant

CNH Industrial heeft een industriële samenwerkingsovereenkomst getekend met Tobroco-Giant, de in Nederland gevestigde fabrikant die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van compacte (land)bouwmachines.

Door deze overeenkomst worden de compacte en subcompacte wielladers van Tobroco-Giant gedistribueerd onder de merken Case Construction Equipment en New Holland Construction van CNH Industrial in Noord-Amerika. Deze units versterken de sterke bestaande line-up van compacte wielladers die de merken momenteel produceren en distribueren.

De nieuwe modellen worden in maart 2023 onthuld op Conexpo, de grootste bouwbeurs van Noord-Amerika. Het eerste assortiment biedt compacte en subcompacte wielladermodellen met een bedrijfsgewicht van 1 tot 5 ton, met verschillende hefprofielconfiguraties. Het assortiment omvat ook de eerste elektrische subcompacte wiellader van CNHi. Zo worden steeds meer alternatieve stroomoplossingen aangeboden. Deze nieuwe modellen zullen naar verwachting in de tweede helft van dit jaar commercieel verkrijgbaar zijn via het dealernetwerk van Case en New Holland Construction.

“Tobroco-Giant is de optimale partner. Ze hebben een sterke klantgerichte mentaliteit”, aldus Stefano Pampalone, President Construction CNH Industrial. “Deze overeenkomst stelt ons in staat om onze Noord-Amerikaanse klanten onmiddellijk een breder aanbod van hoogwaardige machines voor landbouw- en landschapsarchitectuur aan te bieden.”

CNH/Tobroco

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend