Info

Case IH zal terug exposeren op landbouwbeurzen

Landbouwmachinefabrikant Case IH kondigt aan voor de rest van 2021 en in 2022 grote Europese landbouwbeurzen bij te zullen wonen als onderdeel van het programma van het bedrijf om de contacten met de klanten aan te halen.

Veiligheid

Het exposeren zal gebeuren met de grootst mogelijke aandacht voor de veiligheid voor zowel de klanten als de Case IH-medewerkers, met strikte inachtneming van de veiligheidsmaatregelen die op de verschillende locaties van kracht zijn.

Nieuwe producten

Case IH zal een reeks van nieuwe producten tentoonstellen, waaronder de eerste tentoonstelling in het openbaar van de AFS Connect-versies van de Quadtrac- en Optum-tractoren, de laatste versies van de populaire Puma 150-175 en 185-240 modellen en de Axial-Flow 9250 AFS Harvest Command maaidorser en LB436 HD balenpers. Ook zal een uitgebreide reeks van innovatieve Agxtend precisielandbouwtechnologieën te zien zijn.

5 grote beurzen in 2022

Voor 2022 heeft Case IH zijn aanwezigheid op 5 grote beurzen bevestigd, en het wordt niet uitgesloten dat er nog andere aan het programma kunnen worden toegevoegd.

Case IH – TD
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend