Info

Bobcat introduceert nieuwe minirupslader

Bobcat heeft de nieuwe MT100-minirupslader geïntroduceerd, die een goed alternatief biedt voor het gebruik van kruiwagens, spades en ander handgereedschap.

Nauwe doorgangen

Met een standaardbreedte van 904 mm en een gewicht van 1.500 kg kan de MT100 gemakkelijk door nauwe doorgangen en wordt werken in kleine ruimten een stuk eenvoudiger.

Het geïntegreerde bestuurdersplatform van de MT100 geeft de gebruiker een goed zicht aan de zijkanten van de machine en op het aanbouwdeel.

Ondanks zijn compacte afmetingen beschikt de MT100-minirupslader toch over een kiplast van 1.314 kg, een hoge uitbreekkracht en een hefhoogte van 2.057 mm. De standaardbreedte kan voor een betere stabiliteit en lagere gronddruk met behulp van een optioneel rupsonderstel uitgebreid worden tot 1.045 mm.

Verplaatsbare tegengewichten

De flexibiliteit van de machine wordt verder verhoogd dankzij de verplaatsbare tegengewichten. De gebruiker kan daarmee het hefvermogen en het graafvermogen afstemmen op de werkzaamheden. De tegengewichten bevinden zich voor een optimaal graafvermogen standaard voorin het onderstel. Wanneer ze naar de staanders aan de achterzijde verplaatst worden, kunnen het hefvermogen en de kiplast tot respectievelijk 485 kg en 1.387 kg. verhoogd worden.

Bob-Tach-systeem
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend